Početna Aktuelno Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Gimnazija “Isidora Sekulić” – Društveno-jezički smer

Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Gimnazija “Isidora Sekulić” – Društveno-jezički smer

0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

Već treću godinu zaredom Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Fotografije svih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu, objavićemo na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“ gde možete glasati za vaše favorite, a sve pristigle tabloe predstavićemo ponaosob i na našem portalu.

Danas vam predstavljamo tablo maturanata Društveno-jezičkog smera IV-5 iz gimnazije “Isidora Sekulić”.

Gimnazija “Isidora Sekulić” osnovana je u junu 1990. godine i do dan-danas je od izuzetnog značaja za strateški razvoj društva, a nosi sa sobom visok rejting i ugled u obrazovnom prostoru Srbije. U ovoj školi obrazuje se intelektualna elita a u procesu učenja poklanja se podjednaka pažnja izučavanju prirodnih i društvenih nauka. Ovde se obrazuju svestrane ličnosti, čvrstih moralnih principa, a kod svih đaka razvija se radna disciplina i odgovornost prema radu. Podstiče se kreativnost i takmičarski duh kod učenika, a prepoznatim talentima omogućava se njihov dalji razvoj. U ovoj ustanovi neguju se kultura tolerancije i interkulturalnosti. Zbog svega navedenog, moto gimnazije „Isidora Sekulić“ je “EADOM DO ZNANjA I USPEHA”.

Pored korisnika društvene mreže Fejsbuk, za najlepši maturski tablo Novog Sada glasaće i stručni žiri sastavljen od fotografa, grafičkih dizajnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Tri razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:

1. mesto: Ekskurzija za pobednički razred autobusom u Suboticu i na Palić sa ručkom i turom po gradu,
2. i 3. mesto: Druženje na “Štrandu” – svi učesnici dobijaju vaučer za dva pića po želji u kaficu “Bridge-bar Štrand”, koji mogu iskoristiti do kraja avgusta (31.08.).

Pošaljite nam vaš maturski tablo i osvojite vredne nagrade!