Početna Aktuelno ŠTRAND SUMMER FEST: Proglašenje pobedničkog maturskog tabloa i koncert grupe “Drum’n’ Zez”

ŠTRAND SUMMER FEST: Proglašenje pobedničkog maturskog tabloa i koncert grupe “Drum’n’ Zez”

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, započelo je juče proglašenjem pobednika izbora za najlepši maturski tablo Novog Sada, što su svi rednjoškolci završnih razreda u Novom Sadu jedva čekali.

Najlepši maturski tablo birao se glasanjem žirija, koji su činili: Čarna Milinković ispred Muzeja Vojvodine, Tijana Hen, fotograf, Radivoj Hadžić i Darko Dozet, takođe fotografi, Darko Vuković, dizajner, Srđan Šveljo, modni urednik, stilista, DJ i radio voditelj, Bora Mirosavljević, fotograf i Nina Latinović ispred OPENS-a.

Pre samog proglašenja pobednika prisutnima se obratila Čarna Milinković, nakon čega su dodeljene nagrade pobedničkim maturskim tabloima na sledeći način:
1. Mesto – Tablo koji ima najviše glasova publike
2. Mesto – Tablo koji ima najviše glasova žirija
3. Mesto – Tablo koji je na drugom mestu po glasovima publike
4. Mesto – Tablo koji je na drugom mestu po glasovima žirija

Na 4. mestu našla se gimnazija “Isidora Sekulić” i razred IV3, koji su osvojili po dve biskopske ulaznice za svakog đaka.

3. mesto pripalo je takođe gimnaziji “Isidora Sekulić” i razredu IV4 koji je dobio po dve ulaznice za Novosadski Oktoberfest za svakog đaka!

2. mesto osvojila je Saobraćajna škola “Pinki”, smer nautički tehničari, čiji su đaci osvojili jednodnevnu ekskurziju u Viminacijum i Avantura Park!

Pobednički tablo, i zasluženo 1. mesto pripalo je Elektrotehničkoj školi “Mihajlo Pupin” i razredu E45 koji su se za pano svi slikali u majicama sa porukom “Kosovo je Srbija” uz prateći tekst “Nema predaje”, a u kojima su se pojavili i na smaoj dodeli nagrada. Oni su osvojili jednodnevnu ekskurziju u Viminacijum i Avantura park kao i ulaznice za ovogodišnji Novosadski Oktoberfest.

Nakon proglašenja pobedničkog maturkog tabloa, nastupila je grupa Drum’n’ Zez, uz čije već dobro poznate hitove su đuskali svi Štrandaroši pevajući u glas stihove „Palačinke“, „Talas sreće“, „Papučar“, „Dolazi proleće“, „Godinama“ i naravno “Dunav” uz čiju melodiju je na ovaj način obeležen i Međunarodni dan reke Dunav.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.