Početna Danas u gradu Večeras na “Novosadskom Winter Festu” gosti iz Zrenjanina i o radio

Večeras na “Novosadskom Winter Festu” gosti iz Zrenjanina i o radio

0

Hladno vreme nije zadržalo Novosađane kod kuće, pa smo i juče, i tokom dana i uveče, uživali u prazničnoj čaroliji „Novosadskog Winter Festa“.
„Raspevanu jelku“ ulepšali su zajedničkim snagama gosti iz Rume, OŠ „Dušan Jerković“ i Muzička škola „Notica“ iz Novog Sada. IMG_8421Nakon dečijih pesama, na centralnoj bini, slušali smo filmsku muziku koju je svirao bend „Yupidu“ u novogodišnjim kostimima, a za kraj večeri već dobro poznatog DJ-a XLX.

IMG_8583Večeras od 19h Singing Christmas Tree će ugostiti Crkveno pevačko društvo Žene Milosnice  iz Zrenjanina, a gost “raspevane jelke” biće naša sugrađanka BiljanaRodić, vlasnica restorana “Bata Pežo”. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.
Na centralnoj bini od 20h program otvarabend “Next Kodex”, a od 21h slušaćemo muzikusa O radija koju će nam puštati Predrag Novković, zamenik glavnog urednika. Program O radija već sada možete slušati na Trgu slobode.
“Novosadski Winter Fest” ima i humanitarni karakter. U jednoj od drvenih  kućica možete da kupite rukotvorine koje su napravila deca iz “Doma zadecu i omladinu ometenu u razvoju Veternik”.
Imamo i važno obaveštenje za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Subota, 10.decembar, biće Dan kućnih ljubimaca. Dođite na Trg slobode sa svojim ljubimcima u 17h. Družićemo se, a pripremili smo poklone i zaljubimce i za vlasnike.
Od danas na panoima možete videti izložbu fotografa Color Press Grupe, Mladena Sekulića, kao i najlepša umetnička dela iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

IMG_8571Fijaker, za koji su sugrađani veoma zainteresovani, ali i mnogi gosti iz drugih gradova, do petka će voziti od 17 časova, a tokom vikenda ćete moći da se provozate već od 12 časova.
Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_8639