Početna Danas u gradu Anastas Skakoski donirao 450 kilograma farbe za adaptaciju prostora oštećenog u stravičnom...

Anastas Skakoski donirao 450 kilograma farbe za adaptaciju prostora oštećenog u stravičnom požaru u Domu u Veterniku

0

Donacija domu u Veterniku (4)

Anastas Skakoski, nekadašnji stanar voždovačkog Zavoda za vaspitavanje dece i omladine “Beograd” i dobitnik “Hello” nagrade, posetio je nedavno Dom za decu ometenu u razvoju u Veterniku i tom prilikom obezbedio je donaciju boja i farbi za adaptaciju prostora koji je pre nekoliko meseci oštećen u stravičnom požaru.

Donacija domu u Veterniku (8)

Anastas je donirao 450 kilograma boje što će biti dovoljno za farbanje 3500 kvadratnih metara. On je, ujedno obezbedio i garderobu za štićenike doma.

“Drago mi je da je akcija realizovana i da smo uspeli da doniramo dovoljnu količinu farbe. Zahvaljujući gospođi Ani Vili koja se maksimalno angažovala oko svega, rešili smo problem u najkraćem mogućem roku. Voleo bih da se i drugi uspešni ljudi angažuju na ovaj način i pomognu onima kojima je to najpotrebnije”, kaže Anastas Skakoski.

Donacija domu u Veterniku (5)

“Kada bi svako pomogao makar malo i kada bismo svi odbacili predrasude, ovaj dom bio bi lepše mesto jer je mnogima ova ustanova jedino mesto gde im je pružena ruka.”

Anastas obećava da se njegov humanitarni rad neće ovde završiti i da su u narednom periodu u planu još mnoge akcije.

Donacija domu u Veterniku (2)
“Posebno bih želeo da se zahvalim gospodinu Robertu Čobanu koji je prepoznao i nagradio moj rad, teško je opisati koliko mi to znači. To je znak da ne treba da stanem sa ovim što radim”, kazao je za kraj Anastas Skakoski.

Autor i foto: NsHronika