Početna Danas u gradu Bend “Love Hunters” predstavlja novi album

Bend “Love Hunters” predstavlja novi album

0
Love Hunters – Gabriela Photography

Novi album novosadskog benda “Love Hunters” pod nazivom “Peace, OK” biće promovisan svirkom u petak, 2. oktobra, u Kulturnoj stanici Svilara.

Novih sedam pesama benda “Love Hunters”, koji već 33 godine na svoj način doprinosi novosadskoj kulturnoj i muzičkoj sceni, biće osvrt na muzičko nasleđe grada, odnosno zlatno doba novosadskih bendova.

Album je pripreman od juna do avgusta ove godine, a pored članova benda, Milana Mumina, Milana Ljubenkovića, Vladimira Jovanova i Vladimira Đurića, na njemu će se naći i brojni gosti: Sandra Dropo Ramaji (saksofon), Nikola Milanov (trombon), Aljoša Zakić (truba), Čik Ištvan (udaraljke), Damjan Deurić (klavijature), Obrad Laćarac (bas), Vladimir Perović (gitara), Milovan “Jimi” Đuđić (bendžo i lap stil), Ana Perišić (prateći vokali).

U sklopu promocije albuma, publici će biti predstavljen i novi spot za numeru “Hold On”.

Nakon 14 albuma, rada na muzici za filmove i pozorišne predstave i više od 3.000 održanih koncerata, članovi grupe “Love Hunters” ovaj put žele da ukažu na potrebu kako za novim, tako i za starim izvođačima, koji obnavljaju i iznova osvežavaju sve kvalitete muzičke kulture Novog Sada.

Huntersi spadaju u red bendova koji su novosadsku scenu učinili prepoznatljivom, pa tako stoje rame uz rame sa Pekinškom patkom, Laboratorijom zvuka, Lunom i La Stradom, Obojenim programom, Atheist rap-om.

Ulaz na koncert je slobodan.

Publika će koncert moći da prati i onlajn na Fejsbuk stranici Kulturne stanice Svilara, a događaj počinje u 20 sati.

Promocija novog albuma benda Love Hunters jedan je od 42 projekta koji su dobili sredstva na Javnom konkursu lokalnim umetnicima i udruženjima, u okviru projekta “Umetnici. Sad!”, koji ima za cilj jačanje lokalne kulturne scene, podizanje njenih kapaciteta kroz mrežu kulturnih stanica, decentralizaciju kulture i razvoj publike.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera prevencije propisanih usled trenutne epidemiološke situacije. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Kontroliše se maksimalan broj posetilaca na događajima.

Izvor: 021
Foto: Love Hunters