Početna Danas u gradu #BIGRaspevanaJelka: Na poslednje druženje u 2015. zovu vas vokalni sastav “Sion” i...

#BIGRaspevanaJelka: Na poslednje druženje u 2015. zovu vas vokalni sastav “Sion” i Cveta Majtanović

0

IMG_0244

Četrnaesto veče Raspevane Praznične Jelke donelo je prednovogodišnju atmosferu u BIG Shopping Centar, a sinoć smo uživali u pesmama koje su nam izveli akademci.

IMG_0221

Čaroliju Raspevane jelke doneo je AKUD “Sonja Marinković”, a naša gošća je bila Milica Kravić, voditeljka jutarnjeg programa Radio televizije Vojvodina.

IMG_0271

U 2015. godini vidimo se još jednom, večeras od 18 časova na prvom spratu BIG Shopping Centra. Svoje novogodišnje pesme izvešće vokalni sastav “Sion”, a naša gošća je pevačica Cveta Majtanović, koju smo pitali po čemu pamti praznike kada je bila mala i koja joj je omiljena praznična pesma:

Praznike pamtim po mirisu detinjstva i bezbrižnosti, veri u čuda, punoj kući rodbine, osmesima, prskalicama, rent-a-Deda Mrazu koji bi donosio paketiće koje su moji roditelji pripremali za mene i drugare, a pamtim ih i po onim pravim velikim novogodišnjim priredbama. Omiljena praznična pesma mi je “Jingle Bells” od Sex Pistols-a“.

Dođite da zajedno provedemo poslednje dane 2015. godine i tako najavimo nastavak druženja i u 2016. godini.

IMG_0249

Ne zaboravite da je manifestacija i humanitarnog karaktera jer se svakog dana, dok traje program, prikuplja odeća za beskućnike u Futogu.

Sve do 8. januara u sklopu SC BIG deca svih uzrasta izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljaju Raspevanu Prazničnu Jelku.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a naši mališani imaju čast da učestvuju i uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG.

Autor i foto: NsHronika.rs