Početna Danas u gradu Festival “Božićna čarolija”: Druženje sa Deda Mrazom, slikanje sa jaganjcima i Beogradski...

Festival “Božićna čarolija”: Druženje sa Deda Mrazom, slikanje sa jaganjcima i Beogradski Tribute Bijelo dugme

0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Susret sa Deda Mrazom zakazan je za danas od 17 časova, ali to nije jedina radost koja naše najmlađe posetioce očekuje na festivalu Božićna čarolija! U isto vreme, u 17.00h, takođe na platou ispred TC Promenada (u delu gde su Raspevana i Koka-kola staklena jelka), biće organizovano i besplatno fotografisanje sa jaganjcima! 

Nakon druženja sa Deda Mrazom i fotografisanja, sledi nastup hora na “Raspevanoj jelci”, a potom će publiku zabaviti DJ Balu, dok ćemo u glavnom delu muzičkog programa pevati svima dobro poznate hitove uz Beogradski Tribute Bijelo dugme.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/