Početna Danas u gradu Poslednje večeri #BIGRaspevanaJelka ugostićemo hor “Kulturno sklonište” i baletsku grupu Aje Jung

Poslednje večeri #BIGRaspevanaJelka ugostićemo hor “Kulturno sklonište” i baletsku grupu Aje Jung

0
Raspevana Jelka Trkulja  (3)

Pretposlednje veče našeg druženja u okviru manifestacije Raspevana Praznična Jelka u BIG Shopping Centru ugostili smo specijalnog gosta, muzičara Slobodana Trkulju.

Trkulja se rado odazvao našoj manifestaciji, pogotovo što je humanitarnog karaktera i pozvao sve Novosađane, a i one koji su ovih dana u Novom Sadu, da dođu na druženje i budu deo ove manifestacije.
Večeras od 18 časova, poslednje večeri Raspevane Praznične Jelke, ugostićemo hor “Kulturno sklonište” i baletsku grupu Aje Jung.
Raspevana Jelka Trkulja  (2)

Budite deo naše manifestacije i poslednje večeri Raspevane Praznične Jelke.

U sklopu SC BIG članovi različitih horova iz Novog Sada izvodili su od 15. decembra program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljali Raspevanu Prazničnu Jelku.

Manifestacija je i humanitarnog karaktera, svakog dana, dok je trajao program, ali i večeras, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

Raspevana Jelka Trkulja  (1)

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG.

Aja-Jung-490x737

Autor: NsHronika.rs
Foto: NsHronika.rs / Promo