Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Gala Borović – Na tržištu ima mesta za sve

Deichmann Fashion Talk: Gala Borović – Na tržištu ima mesta za sve

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Treći panel – „High Fashion vs Street style – Moda na pisti i moda na ulici“ otvorila je moderatorka Jelena Gajšek, predstavljajući govornike koji su ovog puta bili modni kreatori Zvonko Marković, Gala Borović, Irena Grahovac, Nemanja Pantelić i Dragana Grnčarski, ispred modne agencije „Select“.

Modna dizajnerka Gala Borović je u Holandiji na usavršavanju shvatila da “DNK njenog budućeg brenda mora da bude baš u tekstilu”.

– Moj budući cilj je da spojim komercijalno i luksuzno, a da u svakoj kolekciji postoji i ono što je ručno rađeno, što podrazumeva visoku modu – rekla je Gala.

Ona smatra da na tržištu ima mesta za sve – i za one koji rade samo zbog profita, za one koji su okrenuti umetnosti, i za one koji žele da spoje oba – a ona to želi.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: