Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Jasmina Šupeljak – Instagram je jedan pravi rijaliti šou

Deichmann Fashion Talk: Jasmina Šupeljak – Instagram je jedan pravi rijaliti šou

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili: Mima Zečević, Vladimir Gašić, Jasmina Šupeljak, Marija Lakić, Milivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

U biografiji Jasmine Šupeljak stoji, između ostalog, i kreativna direktorka magazine “Elle”, a i autorka romana “Nesavršene”. Kako je ona ušla u svet Instagrama?

– Jedan od uslova da budem direktorka u magazinu bio je da proniknem u Instagram svet – rekla je ona, dodavši da je prvo bila protiv toga, jer nije želela da pravi rijaliti od svog života.

– Instagram je jedan pravi rijaliti šou – rekla je i objasnila da se u takav način komunikacije čovek vrlo lako uvuče, a ovom prilikom otkrila nam je i da je na Instagramu potpuno iskrena.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: