Početna NStyle #DeichmannFashionTalk: Informišite se i upoznajte modne stručnjake na jednom mestu!

#DeichmannFashionTalk: Informišite se i upoznajte modne stručnjake na jednom mestu!

0

Prva modna konferencija #DeichmannFashionTalk koja će se održati u Beogradu, namenjena je modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu.

Konferencija će se održati 16. oktobra u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, s početkom u 12 časova.

Kada biste na jedan trenutak stali i razmislili o temama koje vas očekuju, za koju biste bili sigurni da će privući najviše pažnje? Sve? Tako je!

Naime, ako govorimo o modnim influenserima, već bismo mogli da nabrojimo više pitanja iz pomenute oblasti. Recimo, još uvek se vodi polemika o tome šta su i ko su oni tačno. Ako se osvrnemo na koren reči influence, jasno je da govorimo o uticaju.

Na šta utiču osobe iz tog sveta i kako menjaju modnu industriju i pravce?

Početkom 2019. godine mediji su pisali upravo o toj klimi i neminovnim promenama. Pre samo nekoliko godina, blogeri su vodili na komunikacijskoj sceni i svaka industrija se kretala u njihovom pravcu, pa i modna industrija. Nedugo potom, i to ogromnom brzinom i ni od kuda, većinom osobe iz svakodnevnog života, svojim stavom, načinom komunikacije, određenim kanalom komunikacije i stilom – počinju da “utiču”.

Od modnih blogera nastaju modni influenseri.

Na kojim mrežama su stacionirani? Šta oni imaju, a potrebno je vama? Šta vi imate, a možda oni nemaju? Da li se fokusiraju na stil ili imidž? Postoje li stil ili imidž u komunikaciji?

Smislite i vi po neko pitanje za panel Budite u trendu (Be trendy & Online fashion) – Fashion influenseri na temu aktuelnih modnih trendova.

Moderira  Snežana Dakić, modna novinarka, a pred vama su učesnici:

Jasmina Šupeljak, modni influenser
Mima Zečević, modni influenser
Vladimir Gašić
, modni influenser
Dušan Petrović, fotograf
Marija Lakić
, modni influenser

Pored ovog panela, očekujte:

Modno tržište u SEE regionu –Dizajneri, novinari, vlasnici najpoznatijih modnih brendova u Srbiji i regionu o stanju industrije i očekivanjima za 2020;

High Fashion vs Street style – Moda na pisti i moda na ulici – Modni dizajneri na temu kolekcija koja pripremaju za modne piste i svakodnevne odevne kombinacije;

Everybody wants to be us: Da li Đavo još uvek nosi Pradu? Stilisti i urednici ženskih i modnih magazina razgovaraju o trendovima i promenama u modi i medijima

Prijava je besplatna, pišite na mejl rsvp@communications.rs, a program možete pogledati na linku http://www.communications.rs/fashiontalk/ .