Početna Party Time “Brkovi” proslavljaju 20 godina benda spektakularnim koncertom u Beogradu

“Brkovi” proslavljaju 20 godina benda spektakularnim koncertom u Beogradu

0

Popularna balkanska punk folk wellness atrakcija “Brkovi”, tokom ove godine obeležava 20 godina postojanja nizom koncerata u regionu, a najveći samostalni beogradski koncert do sada biće održan u subotu, 11. maja, na Kalemegdanu.

Članovi sastava “Brkovi” poručili su svojim fanovima: “Vidimo se, bit će najbolje ikad!” i najavili maratonski spektakl i nesvakidašnji audio-vizuelni šou, pažljivo izrežiran i isproduciran u skladu sa najvećim svetskim standardima, koristeći najsavremeniju i najkvalitetniju produkcijsku opremu u regionu.

Ovaj muzički poduhvat jedinstvena je prilika za sve ljubitelje benda da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda, koji će biti realizovan kao jedan od najzahtevnijih multimedijalnih projekata na našim prostorima, uz originalni performans predstavljen u posebno dizajniranom scenografskom konceptu.

Foto: Tomislav Sporiš

“Brkovi” su za dve decenije postojanja izdali osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a poslednjih godina postali su jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu. Bend je, pored sjajne energije koju pruža svojoj publici, poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali “PunkFolkWellness”, mešajući narodnu muziku
prvenstveno sa punk-om i rock-om, a povremeno i sa drugim muzičkim žanrovima kao što su metal i reggae.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarili su niz hitova od kojih su najzapaženiji “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Seks i droga”, “Mala”, “Balkan Star”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, “A ja ću da pijem”, “Više ni pankeri ne slušaju punk”, a koji na striming platformama imaju više od 100 miliona slušanja.

Ograničeni kontingent ulaznica za veliki beogradski koncert “Brkova” u prodaji je po promotivnoj ceni od 1.650 dinara za regularne i 2.000 dinara za fan pit, online i putem prodajnih mreža DD Tickets-a i Tickets-a do isteka zaliha. Nakon toga u prodaju će biti pušten novi kontigent ulaznica po sledećem cenovnom rangu koji će se menjati sve do dana koncerta.

Foto: Tomislav Sporiš

Svi detalji i aktuelnosti o koncertu Brkova biće dostupni na oficijalnom FB eventu.

Foto: Promo