Početna Party Time Fatima Hajji i Regal na martovskom Green Love festivalu

Fatima Hajji i Regal na martovskom Green Love festivalu

0

Nakon rođendanske žurke u februaru, koja je okupila preko 3.000 ljubitelja elektronske muzike, nastavljamo u Green Love ritmu! Nema predaha, jer naši verni posetioci znaju da je na Green Love festivalu zagarantovana dobra žurka sa svetski poznatim umetnicima.

Fatima Hajji, Regal, Lea Dobričić i Sesha vraćaju se 6. marta upravo na Spens kako bi sa Novosađanima ali i brojnim gostima ponovo doživeli magiju.

Moćna dama dolazi nam u martu kako bi zavrtela dance floor, prenela svoju specificnu energiju i još jednom obradovala publiku svojim autentičnim muzičkim afinitetom. Fatima Hajji usrećila je rejvere 2019, u aprilu kada je napravila nesvakidašnji spektakl na Spensu a sada se vraća da osveži pamćenje onima koji su inovativni, smeli i nemilosrdni kao što je i ona sama, te zajedničkim snagama ponove žurku o kojoj se i dalje priča.

Njoj će se pridružiti i Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal koji se brzo popeo na vrh svetskih top lista. Elektronska muzika sa primesama trance i acid melodija je ono što ga karakteriše i zbog čega se našao u grupi “odabranih” kada je reč o relevantim kritičarima ali i u grupi “miljenika” kada govorimo o njegovoj publici. Poslednji put smo imali priliku da ga slušamo letos na Green Air – u, a sada nam, 6.marta donosi nešto novo, uzbudljivo, neponovljivo, vrhunsko, kako to samo on ume.

Green Love festival pored svetskih imena, oduvek je negovao imena sa naših prostora tako da su domaći izvođači neizostavni deo apsolutno sve i jedne žurke.

Tako će nam 6. marta ulepšati veče prelepa i talentovana DJ Lea Dobričić. Njeni setovi u kojima se prepliću Deep House, Tech house, minimal i techno u kombinaciji sa njenim šarmom i specifičnom harizmom, obožavetelje će “baciti na kolena”. Rame uz rame sa Fatimom i Regalom, ova umetnica koja je, kako mediji navode, imala meteorsku pojavu na elektronskoj muzičkoj sceni, širiće vrhunske vibracije među publikom na martovskoj žurci.

To isto veče uveličaće Sesha kao i DJ Katalina koje su mlade nade DJ škole Vladimira Aćića. Upravo uz Green Love festival, ove dve talentovane devojke, probijaju se do zvezda i polako smeštaju u prve redove tehno galaksije. Sesha i DJ Katalina će uz Fatimu Hajji, Regala, Leu Dobričić zasijati na Spensu te upotpuniti zagarantovano dobru atmosferu.

Ulaznice za ovaj, martovski spektakl Green Love festival iznose 1.990 dinara i možete ih pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.