Početna Party Time Green Love: Prva najavljena žurka u Evropi 27. juna na Novosadskom Sajmu

Green Love: Prva najavljena žurka u Evropi 27. juna na Novosadskom Sajmu

0

Prvi letnji ples, prva dugoočekivana žurka i rejv koji se pritajio na tri meseca, desiće se 27. juna na Novosadskom Sajmu. Nakon poslednje, martovske žurke, Green Love festival, jedan od vodećih festivala u regionu, nastavlja u istom ritmu i ponovo okuplja strastvene zaljubljenike u elektronsku muziku.

Za manje od tri nedelje, Metodi Hristov, Lea Dobričić i Miloš Vujović ponovo će podići Novi Sad na noge i to na junskoj žurci, najavljenoj među prvima u Evropi.

Nije uspeo da stigne na žurku u aprilu, ali u junu nam neće pobeći lako. Metodi Hristov, za kog slobodno možemo da kažemo da se “odomaćio” na Green Love festivalu, upravo dolazi u Novi Sad kako bi obradovao fanove.

Kada se pojavio u elektronskim vodama, za vrlo kratko vreme, ovaj umetnik uspeo je da osvoji srca publike na bugarskom tržištu. Njegov jedinstveni stil je nešto mnogo više od tradicionalnog tehna ili hausa. Kako kaže, obožava da eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, što uvek ispadne odlična kombinacija. Njegov autorski rad prate i podržavaju svetska imena di džej univerzuma kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi.

Uz njega, nastupiće omiljena, posebna, mlada Lea Dobričić, uvek spremna da nas pokrene na ples te sa njom odličan provod nikad ne izostaje. Talenat, veština i šarm joj ne manjkaju i nema sumnje da će napraviti odličnu atmosferu na Novosadskom Sajmu.

Metodiu i Lei, pridružiće se i Miloš Vujović koji se već 15 godina čvrsto drži na domaćoj elektronskoj sceni. Kao što je poznato, njegove mikseve karakteriše “rolling” techno zvuk. Član je Tauten lejbla, a ima izdanja na Stick Recordings, Reload, Reload Black, Sabotage Records, In Deep’n’Dance i mnogi drugi.

O tome da je jedan od najprestižnijih festivala u našoj zemlji, govori činjenica da je Green Love već 11-tu godinu uvek prepun, da se traži ulaznica više, da poštovaoci elektronske muzike na svakoj žurci pokažu koliko je važno spajati muziku i ljubav kao i koliko festival radi na osnaživanju elektronske scene.

Cena ulaznica je 1.190 dinara i možete ih pronaći u svim Gigstix prodajnim mestima. Takođe, broj ulaznica je ograničen, stoga požurite kako biste uživali u još jednom magičnom, “zelenom” spektaklu. Sve ulaznice kupljene za aprilsku žurku, kao i Green Card možete iskoristiti za ovaj događaj.

Autor: NSHronika
Foto: Promo/GreenFest