Početna Party Time Intimno veče Nine Badrić i Novosađana

Intimno veče Nine Badrić i Novosađana

0

Nina Badric (1)

Sinoć je u holu novosadskog tržnog centra BIG jedna od najvećih hrvatskih muzičkih zvezda Nina Badrić održala nastup koji će svi prisutni dugo pamtiti.

Ovaj specijalan koncert Nina je odlučila da započne pesmom “Takvi kao ti”, što je prisutna publika pozdravila s oduševljenjem. Usledili su dobro poznati hitovi “Moje oči pune ljubavi”, “Za dobre i loše dane”, “Dodiri od stakla”, “Nek ti bude kao meni”, “Čarobno jutro”, “Duše su se srele”.

Nina Badric (2)

Da se Nina zaista potrduila da napravi jedno intimno veče dokaz je konstantna komunikacija sa publikom. Na početku večeri pevačica je od svojih fanova dobila pismo koje je odlučila da podeli sa svima.

Sve muzičke sladokusce koji su se sinoć našli na licu mesta Nina je odlučila da obraduje i po nekim hitom svojih kolega. Tako da su Novosađani bili u prilici da u Nininoj interpretaciji čuju pesme “U ljubav vjere nemam”, “Stranac u noći” i “Prava stvar”.

Nina Badric (3)

Pri kaju večeri Nini su se na bini pridružile četiri devojčice iz publike, koje su zajedno sa njom uz pesme “I’m so excited” i “Ja za ljubav neću moliti” završile nastup plavokose Zagrepčanke, koja je obećala da će uskoro ponovo doći u vojvođansku prestonicu.

Autor: Bojan Petrović
Foto: Bojan Petrović