Početna Party Time Kraljica tehna Fatima Hadži 3. juna na Green Love festivalu

Kraljica tehna Fatima Hadži 3. juna na Green Love festivalu

0

 

Prvo ovogodišnje letnje izdanje Green Love festivala biće upriličeno 3. juna na Novosadskom sajmu. Pod vedrim nebom, ponovo će dah zelene magije prostrujati, te će tako u Novi Sad dovesti kraljicu tehna Fatimu Hadži, a uz nju će nastupiti i dobro poznati Miliš Vujović i Sesha.

Fatima Hadži: www.youtube.com/watch?v=5s-IF1hfm0w

Neverovatna energija i autentični muzički ukus karakterišu moćnu di-džej damu Fatimu Hadži, koja će 3. juna na Novosadskom sajmu još jednom publiku vinuti u nebesa te prirediti žurku za pamćenje. Ako ste smeli, inovativni i nemilosrdni kao što je i ona sama, ovo veče će predstavljati pravi hepening kada je reč o elektronskoj di-džej sceni. Fatima Hadži, Španjolka arapskog porekla spaja analogne, klasične ali i najmodernije zvuke i to u kombinaciji sa zvucima svojih predaka. Ona je majstor za predstavljanje egzotičnih afričkih korena. Fatima će vas zagrejati do usijanja.

Isto veče, nastupiće i dobro poznati Miloš Vujović, koji ne prestaje da osvaja sve obožavaoce tehna i sa kojim je luda noć zagarantovana, kao i mlada Sesha koja će jako zavrteti dens flor.

Ulaznice svi zainteresovani, mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 790 dinara.

Green Love se nastavlja 17. juna

Odmah nakon spektakla početkom juna, u vedrom duhu Green Love festival se nastavlja i 17. juna kada će nastupiti di-džej Klangkuenstler koji će nastupiti prvi put u Novom Sadu i tako učiniti leto još vrelijim.

Ko će nastupiti uz njega, u večeri 17. juna, uskoro ćete saznati!

Detaljne informacije, svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Green Love festivala.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Green Love festival