Početna Party Time “Metallica Symphony” u Srpskom narodnom pozorištu

“Metallica Symphony” u Srpskom narodnom pozorištu

0

Black Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija u subotu, 1. aprila, priređuju muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata u Srpskom narodnom pozorištu od 20.00 časova.

Black Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u okviru manifestacija “Dani piva” u Zrenjaninu i “Noć Muzike” na beogradskom Tašmajdanskom stadionu.

Svi ljubitelji muzike čuvene američke grupe moći će ponovo da uživaju u izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni.

Posetioci će u čuvenoj dvorani SNP-a imati jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

Ne propustite događaj koji se pamti zauvek, i od kojeg se ježi svaka ćelija u telu.

Oduševljenje ovim spektaklom trajaće danima, a vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

Izvor: Gradskeinfo.rs
Foto: PrtSc/snp.org.rs