Početna Party Time Metodi Hristov, Lea Dobričić, Miloš Vujović i Nemax otvaraju letnju sezonu Green...

Metodi Hristov, Lea Dobričić, Miloš Vujović i Nemax otvaraju letnju sezonu Green Love festivala

0

Samo nas šest dana deli od još jednog mačinog, naravno “zelenog”, elektronskog spektakla!

U subotu, 27. juna ponovo ćemo zaplesati uz vanvremenskog Metodia Hristova, jedinstvenu Leu Dobričić, priznatog Miloša Vujovića i talentovanog di džej Nemaxa.

Fantastični prostor Novosadskog Sajma bljesnuće u prvim taktovima ovih cenjenih umetnika, te se vrhunska atmosfera ne dovodi u pitanje.

Ove mlade umetnike spaja veliki uspeh, talenat, želja za igrom i mašta, s toga na prvoj najavljenoj žurci u Evropi, možemo da očekujemo još jedno veče za pamćenje. Magična četvorka, 27. juna zasigurno će na momenat zaustaviti svemir.

Posetimo se kako se đuskalo pre dve godine:

Green Love festival do sada, uvek je brinuo da se izvođači svetskog renomea spoje sa željama i energijom publike. Dok zajedno idemo ka zvezdama, dok zajedno osećamo, ali i vodimo računa jedni o drugima, jedan od najprestižnijih festivala u Evropi, biće spona između kvalitetne muzike i kvalitetne publike.

Svaka noć na Green Love festivalu je noć za pamćenje.

Đuskajte sa nama!

Cena ulaznica iznosti 1490 dinara i možete je pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima. Požurite, jer je broj ulaznica ograničen, i ne propustite još jedan istorijski spektakl. Sve ulaznice kupljene za aprilsku žurku, kao i Green Card možete iskoristiti za ovaj događaj.

Autor: NSHronika
Foto: Promo/Green Love Festival