Početna Party Time Novogodišnje zagrevanje uz Sunshine u Domu kulture 29. decembra

Novogodišnje zagrevanje uz Sunshine u Domu kulture 29. decembra

0

Nova godina samo što nije, praznična atmosfera se polako zahuktava, a mi vam spremamo sjajnu žurku kao zagrevanje za najluđu novogodišnju noć! A kako drugačije ispratiti staru godinu nego uz nezaboravno veče koje će vam pripremiti legendarni bend Sunshine!

Bend koji je ‘90-ih godina pokrenuo pravu muzičku revoluciju na našim prostorima, posle godinu dana ponovo gostuje u Novom Sadu.

Nakon izuzetno uspešne letnje sezone, Sunshine se vraća u klubove i klupsku priču ove sezone započinje u novosadskom Domu Kulture.

Spremite za veliku dozu pozitivne energije, za pesme koje smo svi sa nestrpljenjem čekali da čujemo ponovo u našem gradu. Bane i ekipa vam spremaju pravo prednovogodišnje veselje, s toga, na vreme obezbedite ulaznicu i ispratimo ovu godinu u najboljem mogućem raspoloženju, kako bi nam nova isto tako i počela!

Ulaznice po promo ceni od 1.000 rsd. (ograničen broj) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/4004-sunshine-2912.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.200 rsd.

Ulaznice su za stajanje!

Nakon kupovine ulaznice, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Izvor: promo
Foto: Moć muzike – Marina Pešić
Dizajn: Alek