Početna Party Time Sara Jo i Angellina 24. juna u Srpskoj Atini

Sara Jo i Angellina 24. juna u Srpskoj Atini

0

Dve magične i moćne žene uveličaće kraj juna i letnju binu Hale 2 na Novosadskom sajmu.

Sara Jo i Angellina zajedničkim snagama podariće nezaboravan koncert svojim obožavaocima upravo 24. juna u Novom Sadu. „Muškarčina“, „Divlja“, „Origami“, „Pile moje“ samo su neke od pesama koje će Sara Jo i Angellina izvesti uz posebno osmišljene scenske nastupe i vrhunsku produkciju. Ovaj muzički spektakl biće upotpunjen di-džej nastupima i gostima iznenađenja.

Muzička heroina Sara Jovanović, koju svetski mediji nazivaju „Lolitom 21. veka” stiže u Novi Sad kako bi publiku vinula u zvezde. Svojim glasom, harizmom i izgledom pleni gde god se pojavi, a njene pesme uvek su zagarantovani hitovi. Na sceni se pojavila 2012. godine kao učesnica muzičkog šoua Prvi glas Srbije, gde je osvojila treće mesto. Naredne godine je kao članica grupe Moje tri sa pesmom „Ljubav je svuda“ predstavljala Srbiju na 58. izboru za Pesmu Evrovizije u Malmeu. Od kako se pojavila, Sara se za samo dve godine našla na desetini naslovnica.

Uz nju, mlada, talentovana i atraktivna pevačica Angellina, pesmom „Origami” predstavila se na Beoviziji 2022. Upravo ova pesma, odmah je zapalila internet I beleži ogroman broj pregleda na Jutjubu tako da se već našla na popularnoj Jutjub trending listi. Od samog početka njene muzičke karijere i prvog pojavljivanja na sceni Angellina privlači pažnju i ubira pozitivne komentare. Ova lepa i talentovana devojka podjednako pleni svojim izgledom, odličnim pesmama, jedinstvenom bojom glasa, kao i posebnom harizmom koja osvaja.

Ko nas čeka do kraja juna u Hali 2?

Popularna i rado posećena Guilty pleasure žurka održaće se 18. juna, dok će nedelju dana kasnije, 25. juna biti održana ElectroPop žurka. Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka V, dok će Dragi Bravo žurka biti održana 1. jula.

Ulaznice za koncert, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Auto: NSHronika.rs
Foto: Promo