Početna Party Time Sara Jo i Angellina u duetu pred Novosađanima

Sara Jo i Angellina u duetu pred Novosađanima

0

Kraljice pop muzike, Sara Jo i Angellina za samo dva dana, u petak 24. juna u 20 sati započeće svoj zajednički koncert, na letnjoj pozorinici Hale 2 Novosadskog sajma.

Posebno osmišljen scenski nastup i vrhunska produkcija, uz ove dve magične žene ostaviće publiku bez daha, a muzički spektakl biće upotpunjen di-džej nastupima i gostima iznenađenja.

Kako je rekla Sara Jo za Dnevnikov tv magazin, tempo je dobar, i jedva su ga dočekali, te da se raduje što će konačno pred Novosađanima izvoditi svoje pesme uživo.

„Kada smo čuli da ćemo imati priliku da nastupamo na Novosadskom sajmu na većoj bini, potrudili smo se da proširimo priču i stvarno pružimo dobar šou ljudima. Nismo videli dugo Novosađane, a mesecima sam bila preplavljena porukama i snimcima, pogotovo nakon pesme za Evropviziju”, istakla je Sara Jo, dok je Angellina dodala:

„Očekujte nas u zajedničkom izvođenju, to će biti verovatno najveće iznenađenje te večeri, jer nas dve nažalost još uvek nemamo duet. Imaćemo ga sigurno u nekom momentu, a te večeri ćemo pevati zajedno”.

Dan kasnije, 25. juna u Hali dva biće održana ElectroPop žurka. Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka V, dok će Dragi Bravo žurka biti održana 1. jula.

Detaljne informacije o programima Hale 2, svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Hale 2.

Ulaznice, svi zainteresovani, mogu pronaći na Gigstix prodajnim mestima.

Do kraja juna, održaće se brojni koncerti na letnjoj bini Hale 2, pa će tako nakon koncerta Sare Jo I Angeline, odmah sutradan, 25. Juna biti održana ElectroPop žurka. Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka V, dok će Dragi Bravo žurka biti održana 1. jula.

Ulaznice za koncert, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo