Početna Party Time Sarajevska grupa “Letu Štuke” 22. decembra u Domu kulture NS

Sarajevska grupa “Letu Štuke” 22. decembra u Domu kulture NS

0

U četvrtak, 22. decembra, sa početkom u 21 sat, novosadski Dom kulture će otvoriti vrata Dini Šaranu i bendu Letu štuke, koji već decenijama zasluženo uživa posebno mesto na muzičkoj sceni regiona – kako zbog bezvremenskih hitova, tako i zbog specifičnog umetničkog izraza te društveno i politički angažovanih tekstova.

Grupa Letu Štuke osnovan je u Sarajevu 1986. godine, a neke od poznatih pesama su „Mjesto za dvoje“, „Minimalizam“, „Zemlja gori“, „Proteini i ugljikohidrati“, „Brojevi računa“ i mnoge druge. Oni su osvojili i publiku i kritiku, koja ih je svrstala među vodeća alter-pop imena u regionu.

U tome je glavnu ulogu imala Šaranova jezgrovita, vrlo intimna i uvek aktualna lirika, bolna kada njome precizno secira stanje u društvu, a nežno okrutna kad se bavi ljubavnom tematikom. Pamtljive stihove i stilsku raskoš pesama prate energični nastupi redovno ispraćeni ovacijama, zahvaljujući čemu su Letu Štuke već godinama visoko na spisku bendova čiji se koncerti ne propuštaju.

Novosadskoj publici sve je to već dobro poznato, pa nema sumnje da će i nastup u Domu kulture Novi Sad, na čiju binu će Štuke sletjeti, biti još jedan za pamćenje.

Ulaznice po promo ceni od 1.400 rsd. (ograničen broj) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.700 rsd.

Ulaznice su za stajanje!

Nakon kupovine ulaznice, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +38160/41-14-220. 

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo