Početna Party Time Sergej Ćetković 6. marta u BIG-u!

Sergej Ćetković 6. marta u BIG-u!

0

Sergej Cetkovic

Za sve poklonike svoje muzike 6. marta u novosadskom tržnom centru “BIG” pevaće podgorička muzička zvezda Sergej Ćetković.

Popularni muzičar rođen je 8. marta 1976. godine u Podgorici, gde je stekao muzičko obrazovanje. Godine 1989. postaje član grupe “Vatrena srca” kao klavijaturista i prateći vokal, a 1994. godine nastavlja rad u grupi “Amfiteatar”. Nakon raspada grupe 1998. godine započinje samostalnu karijeru na “Sunčanim skalama” s pesmom “Bila si ruža”. Nakon dve godine izdaje prvi album naziva “Kristina”. U međuvremenu objavio je još pet studijskih albuma i postao jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, čemu svedoči i nagrada Oskar popularnosti za najboljeg pop izvođača 2010. godine. Pre dve godine predstavljao je Crnu Goru na Pesmi Evrovizije u Kopenhagenu, gde je po prvi put svoju zemlju uveo u finale ovog takmičenja.

Poslednji album objavio je krajem oktobra prošle godine, na kojem se mogu naći 11 novih pesama, kao i tri bonus hita: “Još volim te”, “Zbog nas”, kao i numera po kojoj ceo album nosi ime – “Moj svijet”.

Budite spremni da uplovite u svet Sergejevih nota 6. marta od 18 časova u holu “BIG Shopping Centra”. Ulaz će, kao i svaki put do sada, biti slobodan.

Autor: Bojan Petrović
Foto: Promo