Početna Party Time Svojevrsni povratak u tinejdž doba – “Dragi Bravo” žurka 1. jula u...

Svojevrsni povratak u tinejdž doba – “Dragi Bravo” žurka 1. jula u Hali 2 Novosadskog sajma

0

Šta je obeležilo vaše tinejdžerko doba? Zasigurno je da je teen čaospis Dragi Bravo” okupio čitavu jednu generaciju, te je svaki naredni broj sa nestrpljenjem iščekivan. Sa željom da se prisete svega onoga što je „Dragi Bravo” obeležavao, grupa momaka došla je na ideju da pokrene istoimene žurke, što se ispostavilo kao odlična ideja.

Ako želite da se prisetite simaptije iz tinejdž perioda, vrhunske muzike, ali i modnih trendova, onda je važna vest da će se Dragi Bravo žurka održati 1. jula u Hali 2 Novosadskog sajma.

Prva žurka planirana je za 200 ljudi koji su lajkovali njihovu Fejsbuk stranicu, ali kako se vest brzo proširila žurka je premeštena na Sajam i posetilo ju je oko 5000 ljudi. Strana, domaća muzika, rok, pop, evrovizijski hitovi odjekivaće Novosadskim sajmom, prvog dana najvrelijeg meseca.

Uzavrela atmosfera će svakako biti i na žurci, te tako zaplovite svojevrsnim vremeplovom.

Detaljne informacije o programima Hale 2, svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Hale 2.

Pre Dragi Bravo spektakla, 24. juna nastupiće Sara Jo i Angellina, dok će se dan kasnije, 25. juna održati Guilty pleasure žurka. Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojka V.

Ulaznice za koncerte, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Pixabay