Početna Party Time Velika završnica Green Love sezone 3. decembra na SPENS-u

Velika završnica Green Love sezone 3. decembra na SPENS-u

0

green love 1

Zatvaranje najuspešnije Green Love sezone do sada dogodiće se 3. decembra na novosadskom SPENS-u i to uz DJ-eve koje je publika tražila! Najuzbudljiviju žurku predvodiće neka od najvećih svetskih DJ imena – DOSEM, NAKADIA, Andrew Meller i Kristina Lalić.

DOSEM, čuveni party maker koji stiže iz Španije vlada techno scenom već skoro deset godina. Kao jedan od najuticajnijih španskih DJeva današnjice, Dosem sarađuje sa brojnim etiketama kao što su Carl Cox-ova INTEC i Coyu-ova SUARA, kao i Halocyan i Break New Soil’. Njegov uspeh meri se i brojnim autorskim izdanjima i trakama koje tresu plesne podijume celog sveta. Neki od njih su njegov treći autorski album “City Cuts”, “Planes & Trains” remiks koji je dospeo na prvo mesto prestižne Beatport Techno liste, remiks Umekove i Mike Vale-ove trake “All I Want” koji je bio popularan širom sveta i drugi… Velika lista klubova i festivala na kojima je nastupao čini ga jednim od najvećih producenata u ovom trenutku. Samo neki od klubova i festivala na kojima je nastupao su Berghain (Berlin), Womb (Toyko), Gashouder (Amsterdam), Nitsa Apolo (Barcelona), Rex Club (Paris), Space Ibiza (New York), Ministry of Sound (London) kao i festivali Sónar, Ultra Music Festival, Loveland, Awakenings, BPM Festival i Monegros. Bogatu putovanjima i nastupima, 2016. godinu Dosem između ostalih ispraća u Novom Sadu, 3. decembra na Green Love festivalu.

Njemu će se pridružiti jedna od najuspešnijih svetskih ženskih DJ-eva – NAKADIA! Odrastajući na Tajlandu, ne vodeći se muzikom drugih producenata niti imajući priliku da sluša uživo DJ-eve, jer klupske scene nije bilo, Nakadia je izgradila sopstveni stil koji je i danas izdvaja u svetu elektronske muzike. Započevši karijeru na malom ostrvu Koh Samui 2003. gde je puštala muziku evropskim turistima, niko nije naslućivao da je čeka velika karijera. Nakadia sada iza sebe ima ozbiljnu listu prestižnih mesta kojima pleni svojim underground zvukom. Njena mešavina Deep House-a, Tech House-a i Techno-a čula se od berlinskog “Watergate-a” preko londonskog “The Egg-a”, šangajskog “Lola” do “Glow-a” u Bangkoku, dok će Novosađani takođe imati čast da uživaju u muzici ove tajlandske lepotice 3. decembra.

Za DJ pultom naći će se i Andrew Meller a.k.a. Andrija Antić, naš DJ i producent koji pleni densflorovima širom zemlje i regiona. Poznat po svojim autorskim trakama, Andrew se proslavio i napravivši pravu revoluciju na muzičkoj sceni. Nakon 20 godina od pojavljivanja Underworld-ovog hita “Born Slippy” u kultnom filmu Trainspotting, Andrew je napravio reinkarnaciju ove kultne trake koja je već zavladala plesnim podijumima u klubovima, ali i na festivalima. Njegov remiks pustila je čak i mračna techno kraljica Nicole Moudaber, a ako je sudeći prema reakcijama koje Meller dobija, hit će bez sumnje odzvanjati na žurkama širom sveta.

Decembarski Green Love ugostiće i miljenicu beogradske clubbing scene, Kristinu Lalić. Njeni setovi puni energije i jedinstvene kombinacije detroitske škole, minimala i groovy techno-a neće ostaviti publiku ravnodušnim.

Prvi kontigent ulaznica je rasprodat! Iskoristite drugi promo period i obezbedite svoje ulaznice po ceni od samo 990 dinara!

Autor: NsHronika