Početna Politika Krstonošić ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke

Krstonošić ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke

0

Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Veljko Krstonošić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu, saopštila je juče ta stranka.

Krstonošić je na čelu Gradskog odbora DS-a od 2014. godine, a u nedelju je po drugi put izabran na neposrednim izborima.

Takođe neposrednim glasanjem, izabrano je i 20 novih članova stalnog sastava Gradskog odbora DS-a u Novom Sadu.

Novi sastav Gradskog odbora Demokratske stranke biće zvanično konstituisan u roku predviđenom pravilnikom o izboru lokalnih stranačkih organa, a na konstitutivnoj sednici još će biti izabrani i potpredsednici i Izvršni odbor novosadske organizacije DS-a. Time će biti završen proces izbora stranačkog rukovodstva koje će novosadske demokrate predvoditi u narednim godinama.

“Od svih njih se očekuje da u predstojećem periodu uspešno sprovedu proces oporavka i obnove stranke, ali i da daju odlučujući doprinos u borbi građana Novog Sada i demokratske opozicije za slobodne i poštene izbore na kojim će konačno biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica”, navodi DS u saopštenju.

Izvor: 021
Foto: Pixabay