Početna Politika Odložena sednica Komisije za planove zbog virusa korona

Odložena sednica Komisije za planove zbog virusa korona

0

Javna sednica Komisije za planove, ranije zakazana za 6. avgust, neće biti održana usled epidemije virusa korona.

Na ovoj sednici je u Plavoj sali Skupštine Novog Sada trebalo da bude održana rasprava o nekoliko gradskih akata, a građani bi bili u mogućnosti da iznesu svoje primedbe i sugestije.

Na dnevnom redu trebalo je da se nađe Nacrt odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu zapadno od Subotičkog bulevara i severno od Bulevara vojvode Stepe (lokalitet atletskog stadiona), koji je bio na javnom uvidu.

Takođe, raspravljalo bi se i o Nacrtu plana detaljne regulacije prostora za poslovanje u bloku broj 1 u severnom delu Bukovca, o Nacrtu plana detaljne regulacije prostora za proširenje stanovanja – Klisa u Starim Ledincima, nakon javnog uvida, te o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Sremske Kamenice i o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu između Bulevara Evrope, Bulevara cara Lazara, ulica Stražilovske i Žarka Zrenjanina, Bulevara Mihajla Pupina, ulica Jevrejske i Futoške (lokalitet u Ulici cara Dušana broj 2).

Sednica će ponovo biti zakazana kad se za to steknu povoljni epidemiološki uslovi, navode u Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove.

Izvor: 021
Foto: Printscreen