Početna Politika SNS i DS o stranačkom zapošljavanju

SNS i DS o stranačkom zapošljavanju

0

ds-sns

Novosadski odbor SNS saopštio je danas da je skandalozno da o stranačkom zapošljavanju u Novom Sadu govore oni koji su u jednom danu u jednom javno – komunalnom preduzeću u tom gradu zaposlili više od 100 aktivista Demokratske stranke.

Reagujući na ranije današnje saopštenje novosadskog DS, u kome su demokrate navele da je u javnom preduzeću “Zavod za izgradnju grada” aktuelna vlast zaposlila više od 20 ljudi, naprednjaci iz Novog Sada poručuju da o investicijama tog zavoda pričaju oni koji su prilikom početka izgradnje Bulevara Evrope napravili najveću kriminalnu aferu u istoriji tog grada.

Uz poruku da nisu iznenađeni još jednim licemernim saopštenjem DS, ali da danas objavljeno predstavlja uvredu za zdrav razum, naprednjaci pozivaju pravosudne organe da rade svoj posao, kako bi vinovnike “višegodišnje pljačke” građana Novog Sada i Vojvodine konačno stigla “ruka pravde”.

A o lažima DS i Bojana Pajtića građani će uskoro dati svoj sud na glasačkim listićima“, pišu naprednjaci iz Novog Sada.

Novosadski odbor DS ranije danas je saopštio da su među novozaposlenima u tom zavodu aktivisti i funkcioneri SNS, a među njima i dva odbornina u novosadskoj skupštini.

Demokrate tvrde da je zbog toga formirano novo odeljenje, da je “izmišljeno” niz novih rukovodećih radnih mesta poput šefa kabineta i izvršnog direktora, a da je povećan broj pomoćnika direktora i broj savetnika.

Iz te stranke navode i da je “dramatičan” broj novozaposleih obrnuto proporcionalan rezultatima rada preduzeća kome je poveren zadatak da realizuje najvažnije investicije u komunalnom opremanju i uređenju Novog Sada.

Autor: Tanjug