Početna Politika SNS pobedio u svim mesnim zajednicama u Novom Sadu

SNS pobedio u svim mesnim zajednicama u Novom Sadu

0

Srpska napredna stranka saopštila je da je ostvarila apsolutnu pobedu na jučerašnjim izborima za organe u 13 mesnih zajednica u Novom Sadu.

Radi se o mesnim zajednicama “Šangaj”, “Sava Kovačević”, “Narodni heroj”, “Liman”, “Ivo Andrić”, “Radnički”, “Stari grad”, “Žitni trg”, “Jugovićevo”, “Vera Pavlović”, “Sonja Marinković”, “Detelinara” i “Prva vojvođanska brigada”.

Srpska napredna stranka osvojila je svih 123 mesta u savetima i 39 mesta u nadzornim odborima. Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost. Srpska napredna stranka se još jednok zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom“, poručuju u gradskom odboru SNS.

Podsetimo, partija na vlasti u gradu osvojila je proteklog vikenda na prvobitno održanim izborima u 25 mesnih zajednica svih 277 mesta u savetima i 75 mesta u nadzornim odborima.

Inače, opozicija je ranije najavila da će neučešćem bojkotovati ove izbore jer se, kako kažu, radi o nameštenim izborima.

Izvor: 021.rs