Početna Sport Bandović pred meč sa Čukaričkim: To će biti pravo finale i utakmica...

Bandović pred meč sa Čukaričkim: To će biti pravo finale i utakmica godine

0

Trener Vojvodine Božidar Bandović smatra da je predstojeća utakmica sa Čukaričkim pravo finale i jedna od najvažnijih u sezoni.

Oni u sredu dočekuju ekipu Čukaričkog u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije u direktnom okršaju za plasman u Evropu.

“Posle nekoliko dobrih utakmica, očekuje nas težak i dobro poznati rival protiv kog smo već odigrali dva meča. Ne treba mnogo govoriti, znamo se, prošli smo u Kupu protiv Čukaričkog. Ovo je za nas finale, utakmica godine, veoma važna, jer pobedom sužavamo krug i privodimo kraju ono što smo počeli. Presrećan sam zbog rezultata, ali i načina igre, kao i na karakter i napredak koji smo postigli kroz sav ovaj period. Ne opuštamo se, spremamo se na isti način i želimo da na pravi način privedemo sezonu kraju. Cilj nam je bio da se odmorimo, svi su zdravi i na okupu, osim Serija koji ima četiri žuta kartona i neće igrati”, rekao je Bandović.

Trener Vojvodine tvrdi da ni on ni njegovi igrači ne razmišljaju još uvek o finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

“Mene kao trenera zanima samo sutrašnja utakmica. Jedino što hoćemo je da pobedimo Čukarički i da idemo meč po meč. Ne razmišljamo ni o Napretku, ni o finalu Kupa Srbije. Svi volimo trofeje i pobede, ali zato moramo da idemo korak po korak i da ih ne preskočimo. Napravili smo velike rezultate, koji se čekaju godinama, ali nismo završili još uvek. Pred nama je nekoliko ključnih utakmica, a uvek je najvažnija sledeća”, naglasio je Bandović.

On smatra da Čukarički nije opasan samo po bokovima, već da Vojvodina mora da bude fokusirana na sve vrline protivnika.

“Igrali smo protiv njih, poznajemo se, ali gledamo svako utakmicu posebno. Nije problem samo bok, već individualni kvalitet, kontre, u svemu što je Čukarički dobar, moramo da onesposobimo njihove pozitivne strane. Isto tako i da mi budemo najbolji što možemo da iskoristimo sve naše prednosti u odnosu na rivala”, zaključio je Bandović.

Karte za ovaj meč prodavaće se na dan utakmice, od 16.30, na blagajni stadiona “Karađorđe”, po cenama od 800 dinara za zapadnu tribinu i 500 dinara za istočnu tribinu.

Kao i do sada, ulaz na istočnu tribinu za sve koji dođu u obeležjima FK Vojvodina biće besplatan.

Utakmica se igra večeras u 18 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Arhiva