Početna Sport Batak: Pobeda za oproštaj od navijača

Batak: Pobeda za oproštaj od navijača

0

Šef stručnog štaba FK “Vojvodina” Radoslav Batak izjavio je da njegova ekipa želi da pobedi “Javor” u poslednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije i tako se na trijumfalan način oprosti od svojih navijača u ovoj sezoni.

– Ekipu “Javora” sam imao priliku da gledam u Beogradu protiv “Čukaričkog” i u svakoj liniji tima imaju po jednog, dvojicu kvalitetnih pojedinaca. Međutim, “Vojvodina” zna svoj put. U poslednjoj utakmici ove sezone želimo da se pobedom oprostimo od navijača, a naravno i da promovišemo još nekog igrača iz omladinskog pogona – kaže Batak.

On ni za meč protiv Ivanjičana neće moći da računa na kompletan igrački kadar.

– Što se tiče težih povreda, Paločević je i dalje van stroja. Danas ćemo imati trening, ali do ovog trenutka, svi ostali su spremni. Najnovija informacija jeste da će i Planić biti u kombinaciji za meč, s obzirom na to da je ipak kažnjen sa samo jednom utakmicom suspenzije – naglašava Batak.

Na poslednjoj utakmici na “Karađorđu” protiv “Radničkog”, on je pružio šansu pojedinim igračima koji ove sezone nisu bili u prvom planu.

– Rekao sam da ćemo gledati da promovišemo još nekog igrača iz omladinske škole, ali ćemo biti obazrivi sa tim koliko i kada to da učinimo. Od naših navijača želimo da se oprostimo dobrim rezultatom i pobedom – napominje Batak.

Izvor: RTV
Foto: fkvojvodina.rs