Početna Sport Čukarički prekinuo Vošin niz bez poraza

Čukarički prekinuo Vošin niz bez poraza

0

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Čukaričkog rezultatom 1:0 u 34. kolu Superlige Srbije.

Voša je od početka zaigrala veoma ofanzivno i dve šanse u uvodnim minutima imao je Dejan Zukić. On je u petom minutu gađao sa distance, a još bolju šansu imao je u osmom kada je posle centaršuta Lazarevića iz neposredne blizine pogodio golmana Belića.

Čukarički je u 13. minutu imao veliku šansu, nakon kornera Docića sa desne strane, Badamosi je bio najviši u skoku, Carević je refleksno intervenisao, a lopta se potom od prečke odbila u peterac odakle je izbacio Lazarević.

U 24. minutu Čukarički je postigao pogodak, ali je nakon provere u VAR sobi, utvrđeno da je Rogan u početku akcije bio u nedozvoljenoj poziciji.

U 29. minutu Vitas je u duelu sa Badamosijem oborio napadača Čukaričkog, a sudija Srđan Jovanović pokazao je na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Docić, koji je pogodio levi ugao Lazara Carevića za 1:0.

Čukarički je nastavio da dominira i da stvara šanse, a novu je imao Badamosi koji je u 36. minutu pobegao odbrani Vojvodine i iskosa sa desne strane pogodio spoljni deo mreže.

Voša je od početka drugog poluvremena preuzela inicijativu i krenula ofanzivnije ka golu, ali je teško stvarala prave prilike. Čukarički je pretio iz kontri, iz jedne takve situacije Badamosi je poslao opasnu loptu kroz peterac, lopta je na kraju završila u korneru.

Nakon udarca iz ugla, u 64. minutu, usledila je brza kontra Vojvodine, Simić je dobio loptu na 20 metara i odlučio je da šutira umesto da proigra Malbašića i gosti su propustili najbolju šansu za izjednačenje.

Voša je zaigrala još bolje kada je u igru ušao Uroš Nikolić, koji je u 73. minutu imao veliku šansu, pobegao je odbrani i primio loptu na petercu, ali je golman Belić bio uspešniji.

U 81. minutu sudija Jovanović je dosudio penal za domaći tim pošto je nakon kornera rukom na petercu intervenisao Ljubisavljević, ali je Carević odlično pročitao udarac Docića i odbranio jedanaesterac.

Nakon toga, Radoslav Batak je krenuo u totalnu ofanzivu, uveo je i Baraja i Vukčevića, a nekoliko minuta ranije i Kabića, što je Čukarički pokušao ponovo da kazni iz kontre, u 88. minutu Carević je zaustavio udarac Aganspahića sa 18 metara.

Voša je u nadoknadi vremena ostala sa igračem manje pošto je direktno isključenje zbog prigovora dobio Uroš Nikolić, što je bilo i poslednje uzbuđenje na meču.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay