Početna Sport Izabran predsednik Upravnog odbora OK Vojvodina: Moramo ući u Ligu šampiona

Izabran predsednik Upravnog odbora OK Vojvodina: Moramo ući u Ligu šampiona

0

Na jučerašnjoj redovnoj izbornoj Skupštini Odbojkaškog kluba Vojvodina predsedništvo Upravnog odbora pripalo je Dragoljubu Zbiljiću, Draganu Nišiću kao predsedniku Skupštine, Nikoli Salatiću kao generalnom direktoru i Slobodanu Boškanu kao sportskom direktoru.

Ovo je Zbiljićev drugi mandat, a naredne četiri godine biće na ovom mestu.

– Mislim da je odbojka nacionalni sport broj i srećan što sam predsednik najboljeg sportskog kolektiva. Naš razvoj vidi se u svim segmentima, ponosan sam na sve to, radim sa puno motiva i posvećenosti i odbojka će biti jedini sport kojem ću se posvetiti. Mi smo i danas pokazali koliki smo klub, samom organizacijom, ali i odzivom Saboru i izbornoj Skupštini. Potpuno spremni dočekujemo početak sezone – prenosi OK “Vojvodina”.

Zbiljić je istakao da je danas najponosniji i spreman za nove izazove.

– Rezultati se na domaćoj sceni podrazumevaju, pravili su ih pre nas, praviće ih posle nas, ali ono što nam je sada cilj jeste korak više u Evropi. Od sada pa dalje moramo biti redovni učesnici Lige šampiona, i to bez kvalifikacija. Na redu je najjače klupsko takmičenje, uskoro će žreb i želim Peruđu u grupi – rekao je.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: OK Vojvodina