Početna Sport Lalatović novi trener “Vojvodine”

Lalatović novi trener “Vojvodine”

0

Nenad Lalatović postaće novi trener “Vojvodine”, a njegova zvanična promocija zakazana je već za danas od 12 časova, kada će se predstaviti u društvu novog rukovodstva kluba.

Zajedno sa njim pred novinarima će se pojaviti novi predsednik Vojislav Gajić i sportski direktor Nikola Lazetić koji će sa njim pokušati da vrate “Vojvodinu” u vrh srpskog fudbala.

Biće to povratak Lalatovića u novosadski klub posle dve i po godine, a kada se pojavila ponuda “Vojvodine” nije imao dilemu, iako je u tom trenutku bio ugovorom vezan za “Radnički”, sa kojim je bio na pripremama u Sloveniji i već se vratio u Srbiju.

Nakon promocije i zvaničnog potpisivanja ugovora, Nenad Lalatović će se već popodne preseliti na Zlatibor na pripreme fudbalera, koji od prošle nedelje borave na planini.

S obzirom na to da se dogovor oko novog rukovodstva očekivao ranije, fudbaleri “Vojvodine” počeli su pripreme bez šefa stručnog štaba pod nadzorom trenera Nemanje Krtolice, a već pet dana su na Zlatiboru gde rade na kondiciji.

Lalatović je već dobio nekoliko pojačanja poput Nikole Drinčića i Marka Đurišića, profesionalni ugovor potpisao je Mirko Topić, a očekuje se burni prelazni rok na “Karađorđu”.

S obzirom na najave da je sve ispod četvrtog mesta neuspeh, operativci “Vojvodine” ovih dana rade na dovođenju igrača koji će odmah popraviti igrački kadar, a među njima su Bojan Ostojić (Partizan), Nemanja Vučić (Zemun), Petar Bojić (Mladost)…

Spominje se i interesovanje za napadača crno-belih Nemanju Nikolića, ali to u ovom trenutku deluje kao prilično komplikovano jer je igrač tražen i u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: Mondo
Foto: Printscreen