Početna Sport MMA Serbian Battle Championship u Velikoj hali Spensa

MMA Serbian Battle Championship u Velikoj hali Spensa

0

Serbian Battle Championship 25 Revenge, internacionalni MMA spektakl održaće se ove subote u Velikoj hali Spensa sa početkom u 19:30. Očekuje nas najveći spektakl do sada – čak pet borbi za prestižni pojas SBC šampiona.

Veliki revanš i “osveta” očekuju nas u šampionskom duelu u poluteškoj kategoriji – SBC prvak Maikel “Big Rig” Falkao braniće svoj pojas u revanšu protiv legende regionalnog i svetskog MMA sporta, Igora “The Duke” Pokrajca.

Hrvatski borac sa najviše borbi u UFC-u iza sebe, Igor Pokrajac želi da dokaže da nije pokazao koliko zaista može u prethodnom duelu, nakon trogodišnje pauze i spreman je za povratak u velikom stilu.

Sa druge strane, prekaljeni ratnik koji je nastupao na najvećim svetskim pozornicama kao što su UFC, Bellator, itd. spreman je da odbrani svoj prestižni SBC pojas.

Imaćemo retku privilegiju da ove legende sporta još jednom vidimo kako se medjusobno bore u SBC heksagonu.

Još jedan veliki šampion, koji u vlašnistvu ima cenjeni SBC pojas, Džekson “Tortora” Loureiro iz Brazila, kao najveći potencijal cele Latinske Amerike spreman je za novu odbranu svoje šampionske titule, ovog puta protiv jednog od najboljih i najcenjenijih boraca iz Srbije, Slobodana “Limp” Maksimovića, koji već dugo čeka ovakvu “priliku karijere”, gde bi pobedom sebi otvorio vrata najvećih svetskih MMA promocija!

Još jedan borac iz Srbije imaće priliku da dosadašnju karijeru kruniše titulom najboljeg i to je još jedna prilika za revanš koji mnogi žele da vide – Miro Jurković, veliki potencijal internacionalne MMA scene, želi priliku da osveti svoj jedini profesionalni poraz, protiv renomiranog svetskog prvaka u brazilskoj džiju- džici, Manuela Fernandes Neta Jr.

Miro će pred domaćom publikom gledati da stigne do osvete i svog najvažnijeg trijumfa, devete pobede u karijeri, dok će Brazilac pokušati da ostvari šestu profi pobedu u svom drugom SBC nastupu, ovog puta za naslov najboljeg!

Pored ovih istaknutih duela svetske klase, očekuje nas i šampionska borba u velter kategoriji izmedju aktuelnog šampiona Vladislava Kančeva iz Bugarske i neporaženog izazivača iz Brazila, Maksa Denera.

Takođe, istaknuti profesionalac iz Brazila, Džoridson Reis de Souza, i nadolazeći potencijal ruske scene, iz Dagestana, Magomedgadži Šanavazov boriće se za šampionski pojas!

Pored šampionskih borbi očekuje nas još i veliki broj MMA borbi najviše svetske klase, na najboljem MMA turniru vidjenom kod nas!

Jedan od najvećih domaćih potencijala, neporaženi prospekt novosadskog Family Fight Team-a, Predrag Bogdanović, imaće ispit karijere protiv renomiranog brazilskog borca, majstora parterne borbe, Laerte “Midnight” Silve.

Ruski ratnik sa adresom u Srbiji, Kiril Tropinin, odmeriće snage u SBC heksagonu sa jednim od najtalentovanijih brazilskih boraca nove generacije, Lukason Ananijasom.

Beskompromisni borac iz Beograda, Nenad Avramović, imaće najveći test dosadašnje karijere protiv iskusnog borca međunarodnog renomea, Maxa “Magnuma” Lime.

Svima poznato ime domaće MMA scene, Nemanja Uverić, vraća se u borilište protiv iskusnog ratnika iz Brazila, Žan Felipea Presetesa Dos Santosa.

Bivši SBC šampion u lakoj kategoriji, iz FFTa, Nemanja “Sledgehammer” Kovač, ukrstiće rukavice sa renomiranim brazilskim protivnikom Antonijom “Negom” Paulom.

Jedna od najvećih MMA nada iz Hrvatske, beskompromisni Mario Žgela boriće se protiv čuvenog borca iz Brazila, Živaga “Gibe” Franciska.

Veoma zapažena biće i borba između dve pripadnice lepšeg pola, koje će svoje zavidno poznavanje borbe demonstrirati u SBC heksagonu, Julija Pajić i Šejla Omičević.

SBC je za nas sedmog decembra pripremio predstavu svetskog nivoa i uživamo u borbama koje bi mogle da predvode najveće svetske i evropske borilačke pozornice!

Izvor: NSU/vesti-online.com
Foto: Ilustracija/Pixabay