Početna Sport Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, “Vojvodina” dočekuje “Voždovac”

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, “Vojvodina” dočekuje “Voždovac”

0

Posle dva meseca pauze, fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se ovog vikenda.

U 23. kolu Super lige, “Vojvodina” dočekuje “Voždovac”, jedan od nekoliko timova koji će joj ovog proleća predstavljati glavne konkurente u borbi za plasman na evropsku scenu.

Pomoćni trener crveno-belih Aleksandar Linta, koji je, zajedno sa još nekim članovima stručnog štaba, uključujući i šefa Iliju Stolicu, ove zime baš iz “Voždovca” došao u Novi Sad, nada se da će “Vojvodina” prikazati dobru igru i pobedom započeti drugi deo sezone.

– Iza nas imamo mesec dana pripremnog perioda i sa nestrpljenjem čekamo nastavak šampionata. Sutra nas očekuje prva utakmica protiv “Voždovca”, koga, kao i svaku ekipu, veoma respektujemo i znamo kako i na koji način može da igra. Nećemo se opterećivati rezultatom, jer onda zaboravimo kako treba da igramo, a to nije ono što želimo. Zato ćemo se potruditi da prikažemo dobru igru i da onda iz toga eventualno dođe i dobar rezultat. Ambicije kluba su u skladu sa njegovim renomeom, a to je borba za mesto koje vodi u Evropu – kaže Linta.

Pomoćni trener “Vojvodine” ističe da se startna postava za meč protiv “Voždovca” manje-više već zna.

– Jedina dilema koju imamo jeste ta da li će Vukasović moći da zaigra sutra. Međutim, mi imamo potpuno poverenje u sve igrače sa kojima raspolažemo, zbog toga i jesu ovde – rekao je Linta.

– Sigurno nas očekuje teška utakmica. Igrama i rezultatima u prvom delu sezone, “Voždovac” je pokazao da je ozbiljan protivnik, ali s druge strane, smatram da smo odlično odradili pripreme i probaćemo da sve zamisli stručnog štaba sutra prenesemo na teren. Ako uspemo u tome, verujem da rezultat neće izostati, te se nadam da ćemo, uz podršku naših navijača, doći do tri boda – naveo je kapiten Dušan Jovančić.

Utakmica između “Vojvodine” i “Voždovca” igra se danas od 17 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 200 dinara (zapad) i 100 dinara (istok i sever).

Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona, dok će se karte za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe “Firma” na severnoj tribini. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Izvor: 021