Početna Sport Novi predsednik Upravnog odbora FK “Vojvodina” je Vojislav Gajić

Novi predsednik Upravnog odbora FK “Vojvodina” je Vojislav Gajić

0

Delegati FK “Vojvodine” izglasali su nove rukovodioce, i novi predsednik Upravnog odbora FK “Vojvodina” postao je Vojislav Gajić, koji je već u dva navrata bio na toj funkciji.

Kraj njega, na sednici je sedeo Nikola Lazetić, nekadašnji reprezentativac i prvotimac “Voše”, koji je postao sportski direktor.

– Treći put sam ispred vas. Velika je odgovonost. Sve što sam do sad uradio sam ponosan, ali to stavljam na dlan i krećemo ponovo. Sa ljudima koji će biti u klubu želimo napred, moramo zajedno, bez navijača klub ne vredi, kao ni bez igrača i ljudi koji to povezuju. Mi smo na istom zadatku da “Vojvodini” bude bolje moramo debelo da se oznojimo da bi se vratili na staze stare slave. Prvi zadatak je kompletiranje ekipe za novu sezonu jer niko više neće dolaziti da se igra, nego dobro da se zamisli šta ga ovde čeka, naravno sportski. Ekipa i klub će biti spremni za nove podvige – rekao je Gajić.

Takođe, on je govorio i o svojim kadrovskim rešenjima i dao jasno obećanje šta će uraditi ako sezona opet ne bude uspešna.

– Lazetić je doneo najveće pare u klub u poslednjoj deceniji. Mene je već oduševio, kada čujete, bićete i vi. Bićete zadovoljni i trenerom, a njime vraćamo uticaj i poštovanje. Videćete. Moramo u Evropu, to je cilj i obaveza. Ako budemo peti, daću ostavku. Ili četvrto mesto ili Kup. Pokušaćemo već u prvoj godini. Mene ne zanima mandat od četiri godine, nego da napredujemo – naveo je Gajić.

Važnu funkciju generalnog direktora preuzeo je Dušan Bajatović, kao glavni finansijer kluba i osoba od koje su navijači tražili da sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem nađe rešenje za situaciju.

– Bajatović je glavni finansijer i ovako je veća odgovornost. Neće biti nijednog problemčića – dodao je Gajić, pa komentarisao činjenicu da je bilo i neutralnih pri glasanju.

– Što se tiče 25 uzdržanih, probaćemo da opravdamo poverenje i da budemo jednoglasni. To bi mi bio najveći uspeh. Pošto ovde nije gradonačelnik Miloš Vučević i pošto je učestvovao u pregovorima, hvala mu što je uložio energiju i autoritet. Prvi put u novijoj istoriji imamo pozitivne signale i podršku Beograda. “Vojvodina” će biti za ponos – naveo je Gajić.

Da situacija u “Voši” nije laka pokazuje i to da se u ovom trenutku fudbaleri “Vojvodine” spremaju na Zlatiboru i to bez trenera.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina