Početna Sport Novosađanin osvojio kik boks turnir u Francuskoj

Novosađanin osvojio kik boks turnir u Francuskoj

0

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primio je kik boksera Nikolu Todorovića koji je osvojio “WAKO PRO” titulu na nedavno održanom takmičenju u Francuskoj.

Nikola Todorović, član kik boks kluba Vorior nada se da je na dobrom, putu i da je ovo samo lestvica više.

Kik bokser je rekao da mu osvajanje ove titule na prvenstvu u Francuskoj mnogo znači.

“Na osnovu mojih dosadašnjih rezultata ukazala mi se prilika da učestvujem u meču za titulu svetskog šampiona koja je izuzetno priznata. Imao sam za protivnika Francuza i nije mi bilo svejedno ali uz dobre opripreme i taktiku, a i dobar tim, uspeli smo da postignemo ovaj rezultat”, rekao je Nikola.

Član Gradskog veća za sport Ognjen Cvijetićanin rekao je da mu je veliko zadovoljstvo i čast što je dočekao velikog borca i šampiona.

“Ovo je pokazatelj da su naporan rad i trud a rekao bih i talenat, dobitna kombinacija za dobar rezultat i ostvarenje cilja”, rekao je Cvijetičanin i dodao:  “Poruka koju želimo da pošaljemo mladim ljudima je da rade na sebi, vredno treniraju i da na taj način afirmišu kako sebe tako i grad Novi Sad.”

Todorović je na prošlom svetskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju a priprema se za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Italiji krajem oktobra te se nada najsjajnijem odličju.

Izvor: RTV
Foto: Grad Novi Sad