Početna Sport Novosadska liga: Teren “presudio” Veterničanima u Sirigu

Novosadska liga: Teren “presudio” Veterničanima u Sirigu

0

Sezona u Novosadskoj ligi, petom rangu domaćeg fudbala, polako se zahuktava.

Sedmo kolo je donelo 32 gola na devet mečeva. Najviše lopti u mreži viđeno je na susretima u Novom Sadu, gde je Slavija dočekala Titel, savladavši ga sa 6:1, dok je Fruškogorski partizan bio siguran na domaćem terenu, te je u Bukovcu savladao Susek sa 6:1.

Fruškogorski partizan iskoristio je kiks Veternika, pa je ubedljivom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli, “bežeći” samo bod drugoplasiranom timu.

Čelnu poziciju na tabeli Veternik je ispustio u Sirigu, gde su poraženi minimalnim rezultatom. Utakmicu je odlučio autogol Tomislava Tomića, odnosno njegova “asistencija” neravnini na terenu. Tomić je vratio loptu do čuvara mreže, ali je ona nezgodno odskočila, prešla mu preko noge i završila u mreži.

Nakon prvog poraza u šampionatu u prošlom kolu, Fruškogorac se brzo oporavio i vratio se na pobedničke staze. Na terenu u Sremskoj Kamenici dočekali su Šajkaši i savladali ga sigurnim rezultatom sa 3:1.

U ostalim utakmicama kola igrali su: Futog – Bačka 3:2, Omladinac – Tatra 3:0, ŽSK – TSK 0:0, Petrovaradin – Jedinstvo 2:1, Bačka 1923 – Hajduk 2:0.

Izvor: 021
Foto: Pixabay