Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” gostuju “Partizanu”

Odbojkaši “Vojvodine” gostuju “Partizanu”

0

U pretposlednjem meču ligaškog dela prvenstva odbojkaši “Vojvodine” gosti su “Partizanu”. Utakmica se igra danas, a iz tabora novosadskog tima, iako je uloga favorita na njihovoj strani, ističu da sa oprezom ulaze u susret.

Bez obzira na trenutne pozicije timova na tabeli, lidersko mesto “Vojvodine” i osmo “Partizana”, kao i činjenicu da je novosadski tim u dosadašnja tri ovosezonska susreta sa beogradskim rivalom slavio, trener crveno-belih Nedžad Osmankač je temeljno, pažljivo i taktički pripremao svoje igrače za predstojeći duel.

– Očekujem jednu tvrdu, čvrstu prvenstvenu utakmicu. Bodovi su izuzetno neophodni i nama i njima. Sigurno da će psihološki faktor uticati na krajnji ishod meča – rekao je Nedžad Osmankač, trener OK “Vojvodina NS seme”.

Utakmica 17. kola odbojkaške Superlige između “Partizana” i “Vojvodine” igra se danas od 19 časova u Sportskom centru “Sport eko” u Beogradu.

U cilju poboljšanja stanja u muškoj odbojci novosadski klub krajem juna (26.6-1.7) u saradnji sa odbojkaškim klubom “Bečej” ove godine prvi put organizovaće kamp za talentovane igrače kadetskog i juniorskog uzrasta. Kamp je podržao pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Izvor:RTV
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina/Facebook