Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” odlučni u nameri da titulu vrate u Novi Sad

Odbojkaši “Vojvodine” odlučni u nameri da titulu vrate u Novi Sad

0

ok-vojvodina,-odbojka_660x330

Odbojkaše “Vojvodine NS seme” i “Crvene zvezde” čeka teška i neizvesna majstorica u nedelju, 8. maja od 17.30 sati u SC “Voždovac”, nakon koje će se saznati šampion Srbije za sezonu 2015/2016. godine. Igrači “Voše” su sigurni u sebe i očekuju da će titulu konačno vratiti u Novi Sad rečeno je na konferenciji za novinare u sedištu kluba.

Šef stručnog štaba Strahinja Kozić smatra da će karakter koji su Novosađani pokazali u četvrtoj utakmici finala plej ofa odlučiti o pobedniku Superlige.

Ta utakmice je u psihološkom smislu bila veoma teška jer su Beograđani osvojili treći set koji smo mi skoro do kraja kontrolisali i očekivali da ga dobijemo. Međutim pokazali smo karakter i uspeli smo da se povratimo i pobedimo. Očekujem težak meč i ne bi me iznenadilo ako ćemo igrati pet setova. Siguran sam da imamo snagu i kvalitet da vratimo pehar u Novi Sad. Drago mi je što igramo ovu petu utakmicu jer ona doprinosi popularizaciji odbojke, i nadam se da će nas publika ispoštovati i pojaviti se u velikom broju – izjavio je Kozić.

Prvi dizač “Vojvodine” Igor Jovanović rekao je da klub i grad zaslužuju osvajanje titule prvaka, i da se nada da će njegova generacija biti ta koja će to i ostvariti.

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, trijumfovaće hrabrija i mentalno jača ekipa. Neka najbolji pobedi – poručio je Jovanović.

Sportski direktor crveno-belih Nikola Marić mišljenja je da su oba tima jednako jaka i zato predstojeća utakmica ima sve predulove da bude vrhunska.

Zadnje dva meča finala plej-ofa su bila odlična i na visokom nivou, to su nam priznali i stručnjaci koji su imali određene sumnje u našu ligu. Ti susreti su bili fajterski i sa puno preokreta. SC “Voždovac” je idealan ambijent za majstoricu i nadam se da će privući puno publike, što nije bio slučaj tokom prethodnih utakmica. Optimista sam, naši momci su pokazali da igraju dobro, imaju kvalitet, ali naravno da postoje segmenti igre gde su potrebna poboljšanja – zaključio je Marić.

Utakmicu će uživo prenositi drugi kanal RTS.

Izvor: mojnovisad.com
Foto: okvojvodina.rs