Početna Sport Odbojkaši Voše nakon pobede nad Ribnicom ponovo na vrhu tabele

Odbojkaši Voše nakon pobede nad Ribnicom ponovo na vrhu tabele

0

Odbojka

Odbojkaši Vojvodine NS seme sigurnom pobedom nad Ribnicom vratili su se na prvo mesto na tabeli. Iako su se Kraljevčani prikazali u veoma korektnom svetlu, Novosađani su odigrali rutinski, Vojvodina NS seme – Ribnica 3:0 (25:18, 25:19, 25:22).
Odbojkaši Vojvodine NS seme sigurnom pobedom nad Ribnicom vratili su se na prvo mesto na tabeli. Iako su se Kraljevčani prikazali u veoma korektnom svetlu, Novosađani su odigrali rutinski, pravili poene u serijama kada god su hteli i nisu dozvolili gostu da osvoji barem set.

Posle uvodne izjednačene igre, as servis Vemića doneo je domaćima dva poena višak (8:6) koje su održavali do 13:11. Posle nešto slabijih servisa na startu, Voša se raspucala, a Jovanović se razblokirao i domaći su otišli na osetniju prednost (18:12) koju nisu ispustili do kraja seta. Kraljevčani su se pokazali u mnogo lepšem i kvalitetnijem svetlu u nastavku i do obaveznog odmora su vodili (12:11), ali je tada ponovo sevnula serija poena domaćih.

Servirao je Minić i posle dobrih početnih udaraca Vojvodina je pobegla na velikih +5 (17:12). Uzvratio je s druge strane Okošanović i vratio neizvesnost (17:15). Domaći su malo grešili i došla je Ribnica do 19:20, ali je servisima Jovanovića i kontrama Nikolića, uz poneku grešku rivala, Voša stigla do 2:0.

Ponovo je bilo izjednačeno u trećem periodu, ali do 12:12, a tada je Minić ponovo stao na servis i sa tri asa poveo svoj tim do 17:12 koji su se pokazali kao nedostižni. Menjao je Kozić postavu i naišli su problemi pa se ponovo gost primakao na 19:20, ali je kvalitet crveno-belih presudio, a Mehić je zaključio meč za maksimalnu pobedu Novosađana.

Autor: Dnevnik
Foto: Fejsbuk