Početna Sport Počelo 26. Balkansko prvenstvo u atletici za veterane i veteranke

Počelo 26. Balkansko prvenstvo u atletici za veterane i veteranke

0

IMG_1158

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin otvorio je Balkansko prvenstvo u atletici za veterane i veteranke koje organizuje Atletski klub “Vojvodina”.

“Grad Novi Sad je ponosan što je domaćin ovog Balkanskog prvenstva za veterane u atletici, a naš grad je prepoznatljiv po tome što veliku pažnju posvećuje sportu, kako onom popularnom, tako i onom manje zastupljenom. Mi se trudimo da kroz sport razvijamo prave vrednosti, pogotovo kod najmlađih, a o tome da to u kontinuitetu radimo, svedoči i činjenica da je Novi Sad u junu bio domaćin i Međunarodnog košarkaškog turnira za veterane. Grad Novi Sad će nastaviti još više da radi na poboljšanju uslova za novosadske atletičare, a tom cilju će svakako doprineti i izgradnja novog atletskog stadiona”, rekao je Ognjen Cvjetićanin.

IMG_1155

Na takmičenju će učestvovati preko 650 takmičara iz deset balkanskih zemalja koji će boraviti u Novom Sadu do 25. septembra, a takmičiće se u 22 discipline u 20 u kategorija muškaraca i žena od 35 do 80 godina.

Autor: NsHronika