Početna Sport Prvi poraz odbojkaša Vojvodine u šampionatu: Crvena zvezda moćnija

Prvi poraz odbojkaša Vojvodine u šampionatu: Crvena zvezda moćnija

0

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde, sa 3:0 u setovima, u prvom ovosezonskom porazu u domaćem šampionatu.

U Beogradu su slavili domaćini, ali su do tri boda došli mnogo teže nego što rezultat govori.

Sva tri seta završena su na razliku, a u finišima kada se lomilo, više strpljenja i manje grešaka imali su domaći odbojkaši.

U prvom periodu igralo se poen za poen gotovo do same završnice. Prvi put dva poena prednosti Zvezda je imala kod rezultata 17:15, ali je nakon ulaska Kisića Vojvodina izjednačila, a onda i stigla do set lopte.

Da je u tom momentu Voša ostala mirne ruke i da je iskoristila priliku, pitanje je kako bi se kasnije razvijao tok meča. Ipak, domaćin je okrenuo i dobio taj set 27:25.

Iako su Beograđani imali u jednom trenutku visoko vođstvo u drugom setu, novosadski tim uspeo je da anulira zaostatak, ali je falilo malo koncentracije za potpuni preokret.

Šansu je Vojvodina imala i u trećem delu utakmice, kada je imala startnu prednost i aktivan rezultat do samog kraja. Međutim, imali su puleni trenera Marka Narančića nešto slabiju realizaciju napada, ali i lošiji servis u odnosu na prethodne mečeve.

Odbojkaši Vojvodine ne moraju dugo da čekaju na priliku za revanš. Već u sredu, 8. novembra, dočekaće Crvenu zvezdu na SPENS-u, u meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Izvor: 021.rs
Foto: OK Vojvodina