Početna Sport Prvo ga napali navijači, sad ga klub suspenduje?!

Prvo ga napali navijači, sad ga klub suspenduje?!

0

Nikola Trujić, napadač “Vojvodine”, dobio je nekoliko udaraca u glavu od navijača tima sa “Karađorđa” u svlačionici, posle poraza od “Ružemeroka” u Slovačkoj i eliminacije za Lige Evrope, a sada je klub odlučio da ga i suspenduje.

– Od tog incidenta izgubili smo svaki kontakt s Trujićem. Svi pokušaji da porazgovaramo i potražimo rešenje za novonastalu situaciju ostali su uzaludni, jer odbija da se javi bilo kome iz kluba. Od njegovog advokata saznali smo da je uplašen onim što mu se dogodilo u Slovačkoj i da zato ne želi da se vrati u “Vojvodinu” i nastavi da radi sa ekipom – rekao je predsednik Nadzornog odbora u novosadskom superligašu Dragoslav Vuković za “Žurnal”, a prenosi “B92”.

Trujić je odmah posle incidenta rekao da se neće vraćati u Novi Sad, uplašen za svoju bezbednost, kao i da više neće igrati za klub, ovlastivši advokata da utanači sve detalje oko raskida ugovora, međutim – Novosađani ne pristaju na takvu opciju i prete mu suspenzijom ukoliko se ne priključi treninzima.

– U takvim okolnostima, kao jedino rešenje spora, advokat je preneo spremnost svog klijenta da “Vojvodini” oprosti dug u iznosu od 4.000 evra, a da zauzvrat dobije raskid ugovora. Pošto to nismo prihvatili, ako se u međuvremenu ništa ne promeni, klub će pokrenuti postupak za suspenziju Nikole Trujića – dodao je Vuković.

Bivši napadač “Partizana” potpisao je prošlog leta dvogodišnji ugovor.

Izvor: B92
Foto: FK Vojvodina/Facebook