Početna Sport U subotu istorijski meč rukometaša Vojvodine – ulaz besplatan

U subotu istorijski meč rukometaša Vojvodine – ulaz besplatan

0

Pred rukometašima Vojvodine u subotu je veliki dan u klupskoj istoriji. Revanš meč sa švedskim Alingsosom prilika je da naprave pretposlednji korak na putu ka osvajanju trofeja u EHF kupu.

Poraz od jednog gola razlike u Švedskoj, od iskusne ekipe Alingsosa, rukometašima Vojvodine ostavio je veoma dobre šanse da se domogne finala EHF kupa i tako ispišu nove stranice klupske istorije, ali i dodatno vrate veru u bolje sutra srpskog klupskog rukometa.

Trener devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije, Boris Rojević, u prvi plan ističe važnost predstojećeg duela i veruje da će njegova ekipa imati veliku podršku sa tribina Sportskog centra “Slana bara”.

Čelnici Vojvodine naglašavaju da su rezultati na evrosceni pokazali da je klub spreman za veliki iskorak u narednim sezonama.

Rukometni spektakl koji se očekuje u subotu, u punom sportskom centru “Slana bara”, nagoveštava da će Novosađani u finišu sezone imati veliki vetar u leđa kada krene konačna borba za trofeje.

Duel Vojvodine i Alingsosa počinje u subotu, od 20 časova. U drugom polufiinalu, u duelu norveških timova, branilac trofeja u EHF kupu, Nerbe, ima 2 gola prednosti protiv Runara.

Ulaz za predstojeću utakmicu je besplatan, ali je moguć isključivo uz besplatnu ulaznicu koja će biti deljena u vidu rezervacija koje su moguće trebovanjem na meil rkvojvodinapress@gmail.com ili preko društvenih mreža u inbox FB ili Instagram profila RK Vojvodina.

Interesovanje jeste nezapamćeno, a broj karata jeste ograničen. Jedno lice najviše može da rezerviše tri karte.

Izvor: RTV.rs/Rade Macet
Foto: rkv.rs