Početna Sport Večeras je Vošina evropska utakmica: Ko dođe na Apoel, besplatno na Partizan

Večeras je Vošina evropska utakmica: Ko dođe na Apoel, besplatno na Partizan

0

Fudbaleri Vojvodine dočekuju večeras kiparskih Apoel u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Prva utakmica na Kipru završena je rezultatom 2:1 u korist rivala, ali su u taboru Vojvodine optimisti da će pred domaćom publikom prikazati drugačiju igru i kvalifikovati se u narednu rundu kvalifikacija.

Navijači koji kupe karte za večerašnju utakmicu, sa tim ulaznicama moći će da prisustvuju i predstojećem derbiju protiv Partizana u domaćem šampionatu.

“Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će će vlasnici karata za večerašnji meč sa Apoelom moći da prisustvuju i nedeljnom derbiju protiv Partizana. Karte za zapad i istok za meč sa Apoelom moći će da se zamene za utakmicu sa Partizanom, takođe za zapadnu i istočnu tribinu na dan utakmice, u nedelju, 6. avgusta, od 15 časova do početka utakmice na blagajni stadiona ‘Karađorđe’, između južne i zapadne tribine”, poručuju u FK Vojvodina.

Karte za utakmicu protiv Apoela danas se mogu kupiti na blagajni između južne i zapadne tribine “Karađorđa”, od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok.

Ulaznice za severnu tribinu po ceni od 1.200 dinara moći će da se kupe u zvaničnom šopu navijača Vojvodine.

Meč počinje u 19 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay