Početna Sport Vojvodina dočekuje Jugović

Vojvodina dočekuje Jugović

0

UTAKMICA

U nastavku rukometnog plej-ofa, u 4. kolu, igraju dve neporažene ekipe – Vojvodina dočekuje Jugović. Aktuelni šampioni posle tri kola doigravanja imaju maksimalan učinak, a u lokalnom derbiju protiv Jugovića veruju da će presudan biti učinak u odbrani. Trener “crveno-belih” Đorđe Ćirković ističe kvalitete gostiju, ali očekuje novi trijumf.
“Ako posmatramo meč kroz statističku prizmu, naš osnovni zadatak biće da ostane unutar dosadašnjeg proseka primljenih golova – 21. Pod bilo kakvim okolnostima, u ovoj sezoni redovno smo postizali 25”, istakao je Ćirković.
Rukometaši Jugovića iznenadili su mnoge ove sezone, a protiv favorizovanih Novosađana najavljuju da će u pravoj sportskoj atmosferi pokazati da mogu da igraju sa svima.

“Vojvodina je najbolja ekipa u Srbiji i ukoliko budemo mogli njima da pariramo, možemo očekivati lepe dane u radu sa ovom ekipom”, rekao je strateg Jugovića Nikola Marković.

On veruje da će njegova ekipa imati veliku podršku Kaćana u Sportskom centru “Slana bara”.

Meč Vojvodine i Jugovića na programu je u subotu, od 18 časova. U isto vreme igraju Radnički i Spartak u Kragujevcu, dok se u Šapcu, Metaloplastika pola sata kasnije sastaje sa Partizanom.

Autor: RTV
Foto: Tanjug