Početna Sport Vojvodina lako protiv Topličanina

Vojvodina lako protiv Topličanina

0

Rukometaši Vojvodine bez ikakvih problema nastavili su sa pobedama u Arkus ligi. Posle Partizana u Beogradu, savladali su Topličanin iz Prokuplja sa 38:25.

Samo desetak minuta trebalo je šampionima Srbije da prevaziđu početne tehničke greške i nestrpljenje u napadu, pa su vrlo brzo nametnuli svoj ritam koji gostujući igrači nisu mogli da prate.

Krila Rađenović i Milenković su bila veoma efikasna, dok je na golu sjajan bio Fran Lučin.

Devetostruki šampioni Srbije na odmor su otišli sa 7 golova viška, a u nastavku ni u jednom trenutku nisu ispustili stečenu dvocifrenu prednost.

Trener Vojvodine Boris Rojević precizno je rasporedio minutažu, a odmarali su Puhovski i Aziz.

Na kraju je na semaforu Sportskog centra “Slana bara” stajalo 38:25, a ostaće upisano da je Milenković postigao 8 golova u pobedničkoj ekipi, dok su se 7 puta u listu strelaca upisali Rađenović i Vasić. Isto toliko golova, kod poraženih postigli su Antić i Milutinović.

Vojvodina već danas, u kombinovanom sastavu igra prvi četvrtfinalni meč SEHA lige sa Vardarom, a potom je očekuje derbi sa Crvenom zvezdom u nedelju. Sledeće nedelje, izabranici Borisa Rojevića u potpunosti će biti fokusirani na prvi meč polufinala EHF kupa, protiv švedskog Alingsasa.

Izvor: RTV.rs/Rade Macet
Foto: RK Vojvodina