Početna Sport “Vojvodina” predstavila pojačanja

“Vojvodina” predstavila pojačanja

0

Fudbalska Superliga Srbije nastavlja se sledećeg vikenda. Nakon razočaravajućih nastupa u prvom delu sezone, “Vojvodina”, uz manje promene igračkog kadra, završava zimske pripreme.

Povratnik Vuk Mitošević, Liberijac Kone i željno čekani napadač, Bojan Matić, tri su pojačanja “Vojvodine” u ovom prelaznom roku. Čelnici novosadskog superligaša napominju da su pokrili dve krizne pozicije u timu, a da su u prethodnoj godini neuporedivo zadovoljniji rezultatima na finansijskom polju, nego na sportskom terenu.

– Finansijska konsolidacija kluba je urađena na visokom nivou, dok smo veoma nezadovoljni rezultatima sportskog dela. Kada bih ocenjivao urađeno na skali od 1 do 10, prvi deo bi dobio osmicu, a drugi ne bi mogao ni dvojku – slikovito je opisao trenutnu polaznu osnovu predsednik kluba, Dušan Vlaović.

Nakon dobro odrađenih bazičnih priprema u Turskoj, profesionalne ugovore potpisala su i petorica članova omladinske škole “Vojvodine”. Sa juniorskom ekipom imali su zapažene rezultate u jesenjem delu sezone, a u klubu očekuju da vrednim radom u dogledno vreme steknu i status važnih prvotimaca. Uskoro bi njihovim stopama trebalo da krenu i brojni drugi članovi omladinske škole “Vojvodine” u Sportskom centru “Vujadin Boškov”.

Izvor: RTV
Foto: FK Vojvodina